Aanmelden op het klantenportaal

Volgen

Eerste keer aanmelden op het klantenportaal

Om toegang te krijgen tot het klantenportaal, heeft de gebruiker een login en wachtwoord nodig.

De dienstverlener die uw dossier behandelt, creëert toegang voor webgebruikers, deze webgebruikers ontvangen daarna een e-mail om toegang te krijgen tot hun account in het klantenportaal.

Klik op de link in de email “wachtwoord instellen”

• Volgend scherm opent:

Creëer een wachtwoord

• Herhaal het wachtwoord in het 2e invoerveld

Na het aanmaken van een wachtwoord opent het volgende scherm

• Nu kan je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, klik op de login-pagina op “Wachtwoord vergeten?”:

• Geef het geregistreerde e-mailadres in
    • Klik op “Verzenden”

Volgend scherm opent:

• Klik op “Terug naar startpagina”

Zodra je op  “verzenden” klikt, wordt er een e-mail verzonden om je wachtwoord te resetten

• Klik“wachtwoord instellen” om een nieuw wachtwoord in te stellen

Creëer een wachtwoord

• Herhaal het wachtwoord in het 2e invoerveld