Vervallen link klantenportaal

Volgen

Eens een kantoor u toegang verleent tot uw dossier zal u een mail ontvangen van Fidiem:

Beste,

U kan vanaf heden uw dossiers bij Fidiem Test opvolgen via het Fidiem-platform.

Dossiers niet zichtbaar? Gelieve dan voormelde organisatie te contacteren om de nodige rollen en rechten in te stellen.

Nieuwe gebruiker of wachtwoord opnieuw instellen? Ga dan naar de pagina wachtwoord instellen en volg de verdere instructies op.

Deze link heeft een beperkte geldigheid van 24 uur en zal nadien niet meer gebruikt kunnen worden. Indien deze verlopen is, kan u via 'wachtwoord vergeten' alsnog een wachtwoord instellen.

Wij zijn altijd bereikbaar via support@virteo.be voor eventuele vragen of problemen.

Met vriendelijke groeten,

Het Fidiem team

Voor veiligheidsredenen is de link maar 24 uur geldig. Mocht u bijgevolg pas na 24 uur uw gebruiker voor de eerste keer willen activeren, zal u de boodschap krijgen dat de link is vervallen:

Om een nieuwe link aan te vragen dient u op de knop Terug naar startpagina te klikken. Deze actie zal de login pagina laden waar u vervolgens op Wachtwoord vergeten? kan klikken om een nieuwe link aan te vragen. Let op, de nieuwe link zal ook maar 24 uur geldig zijn: